Wijkcentrum Pannenschuur stelt tafels en stoelen beschikbaar

In Wijkcentrum Pannenschuur is een renovatie gaande van het interieur. Deze actie begon vorig jaar zomer met de onthulling van een naambord; sinds de bouw van het pand was het gebouw naamloos. Afgelopen half jaar werd nagenoeg het gehele interieur opgeknapt, is er nieuwe LED verlichting aangebracht, ook geluidsinstallatie en LED licht voor disco avonden voor de jeugd, er kwam een ophangsysteem voor kunst, spelmateriaal voor de jeugd en binnenkort nieuwe tafels en stoelen, nodig om het flexibel wisselen van gebruik van de ruimte mogelijk te maken.

Eind van deze maand heeft het wijkcentrum een dertigtal robuuste tafels over met stalen frame en formica blad, beide in de kleur grijs. Nog prima geschikt voor een kantine of ontmoetingsruimte. De tafels zijn zwaar, waardoor ze robuust zijn en stevig staan, maar minder geschikt voor ouderen die in vele verschillende opstellingen de ruimte gebruiken. Voor vaste opstellingen, daar waar jongeren hun spierballen kunnen laten zien en waar een extra stevige tafel gewenst is zijn ze zeer geschikt!

Rondom de tafels staan nu houten stoelen met een stoffen zitting. Helaas niet stapelbaar en daarmee eveneens niet erg handig voor ruimten waar ouderen regelmatig de opstelling moeten wisselen. Een aantal zijn aan een reparatie toe, maar ongeveer veertig stuks zijn nog prima bruikbaar.

Tot slot een twintig TL-bakken, oorspronkelijk bestemd voor inbouw in een systeemplafond. Een aantal zijn verouderd, maar de handige knutselaar kan er nog een aantal goed bruikbare verlichtingsunits van maken.

Wijkcentrum Pannenschuur stelt dit alles graag beschikbaar aan verenigingen in de gemeente Oisterwijk, in ruil voor een creatief aanbod, een leuke wederdienst.

Eind april moeten de meubels de zaal verlaten!

Heb je interesse, neem dan contact op met Peter van der Velden via 06-25525616 of beheeroh@wijkcentrumpannenschuur.nl

Bron: www.oisterwijknieuws.nl