Verlichting wijk Walburgen en delen wijk Dries in Gendt wordt vervangen

GENDT – De verlichting in de wijken Walburgen en De Dries in Gendt wordt vanaf november dit jaar vervangen.
In de wijk Walburgen betreft het bijna de gehele verlichting. In de wijk De Dries gaat het om het gebied tussen de Dorpstraat en de Dijkstraat.

Wat wordt er vervangen?
De oude masten worden vervangen. In veel gevallen betekent dit dat op de locatie van de oude mast een nieuwe mast geplaatst wordt. Op een enkele locatie zal een mast verplaatst worden in verband met bijvoorbeeld een uitrit.

Daarnaast worden ook de armaturen vervangen door LED verlichting. Alle straten in het betreffende gebied krijgen een nieuwe mast met LED armatuur. De nieuwe masten, voorzien van het LED-armatuur, zijn de afgelopen maanden inmiddels (ter vervanging van de oude masten) geplaatst in de wijk Vleumingen. In deze straten kunt u dus alvast een kijkje nemen en de nachtelijke uren de sfeer van LED-verlichting ervaren.

Tekening inzien
Heeft u als bewoner van de betreffende wijken opmerkingen over de huidige verlichting bij u in de straat i.v.m. de locatie of een donkere plaats, dan horen wij dat graag.

Op donderdag 1 november kunt u voorafgaand aan de vergadering van Platform Gendt, van 19.00 uur tot 20.00 het verlichtingsplan in de Leemhof inzien. U bent van harte welkom.

bron: http://lingewaard.nieuws.nl