Veiling levert vijfduizend euro op voor VV Oosthuizen

De sportveiling bij voetbalvereniging Oosthuizen heeft €5.040 opgeleverd voor de club.

De komende periode wil de vereniging een aantal investeringen doen om de accommodatie verder te verduurzamen. Naast de reeds aanwezige zonnepanelen, staan nu dubbele beglazing in de kantine en LED verlichting op de velden hoog op het verlanglijstje.

Dergelijke investeringen kosten veel geld. Daarom is de club continu op zoek naar mogelijkheden om extra inkomsten te genereren naast de gebruikelijke inkomsten zoals het contributiegeld en bedragen van sponsoren.

Kosteloos
Op de sportveiling afgelopen zaterdag werden kavels geveild die kosteloos waren ingebracht. Geen gebruikte goederen, maar bruikbare zaken.

Barbecue
Het bedrag van ruim vijfduizend euro werd opgehaald met de verkoop van 76 kavels. De kavel met de hoogste opbrengst was de geheel verzorgde barbecue (aangeboden door Waterlant’s Weelde) voor dertig personen. Deze bracht €760 op.

,,Het is natuurlijk altijd lastig inschatten hoe dingen gaan die je voor de eerste keer doet, maar we vonden het fantastisch. Het heeft een mooi bedrag opgebracht voor de verdere verduurzaming van ons complex en iedereen die er was vond het ook nog eens gezellig. Op naar een volgende keer met dan minstens zulke mooie kavels en hopelijk nog meer mensen in de zaal’’, aldus Arie Booij namens de voetbalvereniging.

bron: www.noordhollandsdagblad.nl