Programma Vermeulen Open Bentlanden Tennistoernooi bij BTC

Benthuizen – Conform de traditie, organiseert Benthuizer TennisClub ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie, in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden.

Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld. Kijk op de website www.btcbenthuizen.nl voor de wedstrijden die worden gespeeld van beide toernooien.

Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd. Op het programma staat:

Zaterdag 10 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Surinaamse Roti of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood.

Zondag 11 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Amerikaanse Hamburger met wedges en salade of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood.

Doordeweeks worden de maaltijden verzorgd door Dorpshuis de Tas.

Vrijdag 16 augustus is de officiële ingebruikname van de nieuwe LED verlichting. ’s Middagswordt vanaf 17:00 live muziek verzorgd door Troubadour Anouk Balins.

Zaterdag 17 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Nasi, Rendang en Tomic boontjes of Caesar- of geitenkaas salade met stokbrood. ’s Avonds wordt vanaf 17:00 live muziek verzorgd door de band Grandaddy’s.

Zondag 18 augustus worden de maaltijden verzorgd door ons eigen Clubhuis: Kip saté, stokbrood, zoetzuur. Rond 17:00, na de laatste wedstrijd, zullen de winnaars worden gehuldigd in de prijsuitreiking.

De Vermeulen Groep en Sport 2000 Bakker Zoetermeer sponsoren het toernooi van 2019. We hopen u als toeschouwer te verwelkomen om de spelers aan te moedigen, onze lekkere maaltijden te eten of van de live muziek te genieten.

bron: www.gouwekoerier.nl