Pieter Pot bouwt nieuw warehouse in Rotterdam

Online verpakkingsvrije supermarket Pieter Pot groeit en heeft ruimte nodig. Reden voor het bedrijf om uit te breiden met een nieuw warehouse.

Pieter Pot, de Rotterdamse scale-up die bekend staat om hun duurzame bezorging van boodschappen in herbruikbare glazen potten, heeft groeiambitie. Om die ambitie te faciliteren heeft de online retailer een langdurige huurovereenkomst getekend voor een warehouse van 8.721 vierkante meter op Prologis Park Botlek DC1 in Rotterdam.

Dit warehouse, dat deel uitmaakt van een grotere faciliteit van 35.000 vierkante meter, biedt uitstekende verbinding met verschillende belangrijke snelwegen en terminals en heeft een BREEAM Very Good-certificaat.

Het warehouse van 8.721 vierkante meter heeft een overspanning van 45 meter en is kolomvrij. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit voor Pieter Pot om de ruimte naar wens in te richten. Botlek DC1 is volledig uitgerust met LED verlichting inclusief bewegingsdetectie en heeft het wand- en dakisolatie, wat heeft bijgedragen aan het BREEAM Very Good-certificaat.

bron: www.warehousetotaal.nl