Nomineer uw straat voor de LightChallenge 2013

Wilt u nieuwe verlichting voor uw straat ontwerpen met een team van studenten? Doe dan mee aan de LightChallenge! De gemeente Almere wil ambitieus, duurzaam en vernieuwend met de openbare verlichting omgaan. U bent de ervaringsdeskundige, want u merkt dagelijks wat u prettig en onprettige plekken en manieren van verlichting vindt. Daarom willen we deze uitdaging juist samen met u aangaan.

De wedstrijd
Woont u in een ‘normale’ woonstraat met ééngezinswoningen, voetpad, parkeerplaatsen, rijbaan en groen? Meld u dan aan! U wordt gekoppeld aan een team van studenten. Zij gaan aan de slag met uw input en ontwerpen zo een nieuw lichtconcept voor uw straat. Daarna vertegenwoordigt u met een aantal medebewoners uw woonstraat in de LightChallenge. Tijdens twee bewonersavonden ontmoet u het studententeam: op woensdag 13 februari is er een gezamenlijke brainstormsessie en op woensdag 24 april een feedbacksessie. Op deze avonden zijn naast de studenten ook partnerbedrijven en de gemeente aanwezig. Deze avonden zijn op een locatie vlakbij uw straat.

Meld u zich aan via info@duurzaamalmere.nl Dit kan tot 31 oktober. U ontvangt bij aanmelding een LED-lamp cadeau, die u kunt ophalen bij de Duurzaamheidswinkel, Bordes 3 Almere Centrum.

Er doen zeven gemeenten mee met de LightChallenge: Heerenveen, Groningen, Assen, Nijmegen, Leiden, Rotterdam en Almere. Voor meer informatie: www.lightchallenge.nl

bron: www.almere.nl