Nieuwe parkeergarage en een C&A in De Koperwiek

Capelle – Wereldhave en C&A hebben een overeenkomst gesloten voor een compleet nieuwe winkel volgens het nieuwe C&A-winkelconcept in De Koperwiek in Capelle aan den IJssel. De nieuwe C&A-winkel heeft een oppervlakte van ca. 1100 m² en is gelegen onder het nieuwe parkeerdek van het winkelcentrum. Opening is voorzien in het eerste kwartaal van 2019.

Wereldhave is verheugd met de komst van C&A naar De Koperwiek. “De nieuwe C&A is een echte aanwinst voor het winkelcentrum en sluit perfect aan bij de doelgroepen en positionering van De Koperwiek”, aldus Michiel Biermans, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Herontwikkeling De Koperwiek

Sinds 2017 is winkelcentrum De Koperwiek in herontwikkeling om aan alle wensen en behoeften van de hedendaagse bezoeker te voldoen. Vorige week, op vrijdag 26 oktober, is de nieuwe parkeergarage met ca. 280 parkeerplaatsen feestelijk geopend. Ook het hart van het centrum, dat zich kenmerkt door kwalitatief hoogwaardige horeca aan een verblijfsplein, is recent opgeleverd. De afgelopen maanden hebben diverse nieuwe winkels hun deuren geopend. Zo openden onder meer Ici Paris XL, Jeans Centre, Xenos, La Place, Big Bazar, Kruidvat, The Stone en Esprit hun deuren voor het publiek. In het najaar volgt opening van Doppio Espresso, Intertoys, Specsavers en Phone Universe.

Afgelopen vrijdag is ook de nieuwe parkeergarage geopend door burgemeester Oskam. Hier zijn maar liefst 280 parkeerplaatsen en het parkeren is gratis.

Nieuwe winkelconcept C&A

Om klanten een huiselijk gevoel te geven, is in het nieuwe concept gekozen voor de toepassing van natuurlijke materialen en kleuren en een eigentijds design. Het lichtplan is totaal vernieuwd en bestaat uit LED verlichting, passend in de duurzaamheidsstrategie van C&A. De musthaves uit C&A’s collectie zijn eenvoudig te vinden door de presentatie van de complete outfit op een zgn. hotspots; de verschillende items vindt de klant op kledingrekken er omheen. Het nieuwe winkelconcept biedt de klant een complete beleving die aansluit bij de veranderende wens van de consument.

Over C&A

C&A heeft 121 winkels in Nederland. Met meer dan 1500 winkels in 18 Europese landen en 35.000 werknemers is C&A een van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan twee miljoen bezoekers in haar winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. Naast de Europese winkels kun je C&A ook vinden in Brazilië, Mexico en China. www.c-a.com

bron: capelle.ijsselenlekstreek.nl