Nieuwe Lidl supermarkt Waalwijk geopend

WAALWIJK – Supermarktketen Lidl opende vanmorgen om 07.00 uur een spiksplinternieuwe supermarkt aan de Suze Groenewegstraat in Waalwijk. Klanten kunnen vanaf vandaag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

Over Lidl Waalwijk
De oplettende lezer ziet dat het adres van dit nieuwe filiaal anders is dan voorheen, ondanks dat het op dezelfde plek staat. De Suze Groenewegstraat is aangelegd tijdens de bouw van de nieuwe Lidl, die aanstaande woensdag open gaat. De ruime winkel, van maar liefst 1.627m2, is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten en een bakkerij met een variabel assortiment aan hartige en zoete broodjes. Een blikvanger in de winkel is het tapasmeubel met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes. De supermarkt heeft zes klassieke kassa’s, een servicebalie en ook zes zelfscankassa’s. Hiermee kunnen klanten hun boodschappen sneller afrekenen. “Ik ben erg onder de indruk van onze mooie nieuwe winkel. We verwelkomen onze klanten graag op woensdag 21 juli”, aldus de trotse supermarktmanager Melvin.

Supermarkt voor de toekomst
Duurzaamheid zit bij Lidl in het DNA. Zo is dit filiaal gebouwd met duurzaam verbouwd hout en volgens het A++++ label. Het gebouw heeft onder andere een warmtepomp, LED verlichting en 432 zonnepanelen op het dak. Daarbij verkoopt deze supermarkt geen tabakswaren, hiermee zetten we de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten.

Feestelijke opening
De eerste honderd klanten die de Lidl Plus app scannen bij de kassa ontvangen een gratis boeket bloemen. Ook is er één keer 1 minuut gratis winkelen online te winnen in de periode 21 juli t/m 21 augustus.

bron: waalwijk.nieuws.nl