McDonald’s Zwolle flink verbouwd

ZWOLLE- Het McDonalds-restaurant aan de Floresstraat in Zwolle-Noord is compleet verbouwd tot één van de grootste vestigingen van de fastfoodketen. Zaterdag gaat het restaurant open.

De vestiging is voorzien van een McCafé, de allereerste in de regio met dit concept. Daarnaast is het voor klanten straks mogelijk om via het digitale betaalsysteem een bestelling te plaatsen en wordt er ook aan tafel geserveerd. Het restaurant is uitgebreid met maar liefst 110 zitplaatsen.

LED verlichting
“Misschien is dit wel de meest ingrijpende verbouwing die ik tot nu toe heb meegemaakt”, vertelt Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle. “Niet alleen het hele interieur is aangepakt, ook is er een nieuw dak geplaatst, is naast het restaurant nu ook de keuken volledig voorzien van LED-verlichting en is de keuken omgebouwd naar het nieuwe McDonald’s systeem waarbij burgers op bestelling worden gemaakt. Maar ook aan de kleintjes is gedacht. Speciaal voor hen een nieuw playland buiten en zijn binnen magic tables en floor”, aldus Feenstra.

bron: www.outofhome-shops.nl