McDonald’s in Enschede weer open na brand

McDonald’s restaurant Enschede Schuttersveld heropent op 10 februari. Op het meubelplein in Enschede woedde in 2013 een grote brand die het hamburgerrestaurant verwoestte. De heropening brengt het aantal vestigingen van McDonald’s in Enschede op drie.

Het centrum van de Twentse stad heeft een McDonald’s, dan is er nog Enschede Zuiderval (Foodcourt) en nu weer Schuttersveld. Franchisenemer van deze locatie is Robin Veldt.

Zo’n honderd medewerkers uit de omgeving gaan aan de slag in het nieuwe restaurant in Enschede. Op maandag 9 februari is de McDrive tussen 12.00 en 13.00 uur alvast even open om te proefdraaien. Gasten krijgen dan een gratis hamburgermenu.

Het nieuwe restaurant is ingericht volgens het interieurconcept Wood & Stone, dat is opgebouwd uit duurzame hout- en steensoorten. ‘Daarbij zijn de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, zoals LED verlichting, friteuses die relatief gezien weinig olie gebruiken en watervrije urinoirs, in het restaurant verwerkt,’ aldus de franchisenemer.

McDonald’s restaurant Enschede Schuttersveld is vanaf dinsdag 10 februari zeven dagen per week geopend van 8.00 tot 02.00 uur.

bron: www.missethoreca.nl