LED verlichting voor alle banen HLTC Spaarbankbos

HOOGEVEEN – Dinsdag 16 januari is er gestart met de installatie van LED verlichting op alle 8 de tennisbanen van HLTC Spaarbankbos. Een langgekoesterde wens gaat hiermee in vervulling.

Dinsdag 16 januari is er gestart met het installeren van LED verlichting op de banen van HLTC Spaarbankbos. Dankzij verkregen subsidie en een eigen investering van de club realiseert HLTC hiermee een langgekoesterde droom om volledig op groene stroom over te gaan en, naast een aanzienlijke kostenbesparing, haar maatschappelijke steentje bij te dragen.

De LED verlichting en ook al onze 8 tennisbanen voldoen aan alle officiele wedstrijdeisen van de KNLTB. Op onze 4 all-weather banen kan het hele jaar door getennist worden. Per april worden ook de 4 gravelbanen weer in gebruik genomen. Doordat onze onderhoudsploeg deze banen altijd perfect onderhoudt zijn deze ook zeer in trek bij andere (niet leden van HLTC) tennissers uit de regio. Men komt na overleg regelmatig oefenen om zich voor te bereiden op wedstrijden en toernooien.

Zondag 21 januari 2018 zal er tijdens onze jaarlijkse traditionele nieuwjaarsborrel en gezellige toss voor het eerst gebruik kunnen worden gemaakt van de LED verlichting door onze leden. Een feestelijke start voor HLTC Spaarbankbos van een nieuw en “groen” tennisseizoen.

bron: www.krantvanhoogeveen.nl