LED Expo in Jaarbeurs Utrecht

Op woensdag 5 en donderdag 6 februari aanstaande vindt voor de eerste keer de LED Expo plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs wordt gelijktijdig gehouden met VSK, in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche.

Van 3 tot en met 7 februari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht VSK 2014 plaats. De vakbeurs waar de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek worden gepresenteerd.

LED Expo

Nieuw is de parallel georganiseerde beurs LED Expo 2014. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van leveranciers, importeurs, groothandels en fabrikanten van ledlampen, ledprofielen, leddimmers, binnen/buiten armaturen, complete ledverlichtingsoplossingen voor zowel private als publieke ruimtes, lichtontwerpers en lichtadviesbureaus.

Gratis testen

Bezoekers kunnen tijdens verschillende workshops kennis op doen over actuele led-gerelateerd thema’s zoals: kwaliteit van ledverlichting, openbare verlichting, lichtplannen en hoe ledverlichting te verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers hun ledlamp meenemen en gratis op kwaliteit laten testen tijdens LED Expo.

LED Expo 2014 wordt gehouden op woensdag 5 en donderdag 6 februari, vanaf 9.30 tot respectievelijk 21.00 en 17.00 uur.

bron: www.sign.nl