Jeugd S.V. Capelle opent het seizoen

Het is augustus, de vakanties lopen op hun eind en de velden zijn weer groen. Aan de Juffrouwsteeg zijn de velden zelfs groener dan ooit tevoren, met de nieuwe sproei installatie welke in de zomerstop is aangelegd.

Wie na enkele weken weer op het Mandemakers Sportpark komt ziet dat er achter de schermen niet stil gezeten is. Op de trainingsvelden staat nieuwe LED verlichting, vele materialen zijn weer vernieuwd, op de nieuwe ballen staat het S.V. Capelle logo en alles ziet er weer strak en geordend uit. Hulde aan de vrijwilligers!

Een ideale situatie voor de jeugdtrainers en jeugdspelers om het nieuwe seizoen af te trappen. In de ochtend trappen de JO9 en JO11 het seizoen af met een training, afsluitend met een lunch. In de middag is het de beurt aan de JO13 tot en met de JO19, voor de training starten zij met een lunch. Een aantal JO19 spelers waren al langer in training, zij hebben de eerste weken van de voorbereiding met de selectie meegedaan. Afgelopen week mochten Ferry Caron, Roy van Delft, Quinten van Caem en Geert van den Broek hun opwachting maken in S.V. Capelle 1, tijdens de oefenwedstrijd welke doordeweeks gespeeld werd.

In de ochtend stond voor de bovenbouw trainers een bijeenkomst gepland, al deze trainers werden om 10u ontvangen door de technische commissie in de bestuurskamer van S.V. Capelle. Tijdens deze bijeenkomst werd het vervolg op het aflopende jeugdplan 2013-2018 besproken. Dit werd vervolgd met een presentatie door Peter Kant, trainer N.A.C. O13 en trainer/coach WSC O17. Deze gaf een inkijk in zijn werkwijze en gaf de aftrap voor de serie bijeenkomsten met de bovenbouw trainers. In de aankomende tijd zal er ook een bijeenkomst plaats gaan vinden met de onderbouw trainers.

S.V. Capelle is een vereniging waar iedereen welkom is, ook jij! Bij S.V. Capelle kun je al voetballen vanaf 2 jaar oud. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar hebben wij peutervoetbal. In de leeftijd van 4 tot 6 jaar hebben wij minivoetbal en vervolgens hebben wij alle teams tot en met de JO19. Ook beschikken wij in het nieuwe seizoen weer over twee meisjesteams. Iedereen van 2 tot 19 jaar kan dus voetballen bij de jeugdafdeling van S.V. Capelle. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het volgende e-mailadres; tcj@svcapelle.nl

bron: waalwijk.nieuws.nl