Huis van de Maand: Nieuwstraat 30f, luxe penthouse in centrum

Elke maand zoeken wij in Zwolle naar het Huis van de Maand. Dit keer gaat het om Nieuwstraat 30f, een luxe penthouse mét terras op een fantastische locatie in het centrum. Uitzicht op de Peperbus. Vraagprijs: 269.000 euro k.k. Meer info bij House2Day Makelaars.

Op een fantastische plek in de binnenstad van Zwolle staat dit bijzondere pand genaamd “De zon van Swoll”. Dit prachtige complex is in 2010 gebouwd te midden van de levendige binnenstad van Zwolle. Winkels, restaurants, en vele uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand van dit appartement.

De zon van Swoll bestaat uit 6 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Geheel in de stijl van een pakhuis, met oog voor details, hoogwaardige afwerking en een fantastische uitstraling die je niet gauw ergens tegenkomt. Zodra je binnenstapt voel je de unieke sfeer waarmee dit “pakhuis” je omarmt.

Dit heerlijke appartement bevind zich op de bovenste 2 woonlagen van het complex en is o.a. voorzien van een lift, eigen berging, video-intercom, luxe sanitair en parketvloeren.
De ruime hal op de begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer, fraaie gietijzeren details en authentieke lantaarns. Kortom een bijzondere uitstraling vanaf het moment dat je binnen stapt.

We vertellen je graag meer over het appartement:

Naast een hoogwaardige afwerking, gladde wanden en een prachtige houten vloer is de eerste woonverdieping van dit appartement voorzien van vloerverwarming alsmede luchtventilatie voor verwarming/koeling. Het gehele complex is bijzonder duurzaam en voorzien van zonnepanelen en LED verlichting.

Via de entree kom je in de hal met toegang tot 4 ruimtes, aan de linkerhand bevind zich de toiletruimte met inbouw reservoir, fonteintje en glad afgewerkte zwarte wanden. Naastgelegen bevind zich de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, wastafel, en wederom prachtige gladde wanden. Tevens een kleine berging met verwarming en ventilatie apparatuur en de entree naar de woonkamer/keuken….

We stappen binnen in een sfeervolle en vooral lichte woonkamer welke aan de achterzijde van het complex is gelegen. De vele ramen rondom zorgen voor veel lichtinval en dankzij de vierkante opzet van de woonkamer biedt deze veel mogelijkheden voor verschillende opstellingen.
De moderne open keuken is vernieuwd in 2017 en voorzien van alle inbouwapparatuur.

In de woonkamer is een open trap naar de bovenste etage waar de slaapkamer en de toegang tot het fraaie dakterras met uitzicht op de peperbus bevinden.
Op dit dakterras is het heerlijk toeven met fantastisch uitzicht op de historische binnenstad van Zwolle.

Tenslotte is er in de hal van het complex een ruime inpandige berging aanwezig met veel opbergruimte.

KORTOM, EEN BIJZONDER EN UNIEK APPARTEMENT MET EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU IN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE!

bron: www.zwollenu.nl