Go2LED is nu ook leverancier van LED verlichting voor de agrarische sector via FarmLED

Wat is FarmLED?
FarmLED is een professionele samenwerking tussen Go2Led BV, leverancier met jarenlange ervaring in kwalitatief hoogwaardige LED verlichting en Farmtech BV, een installatiebedrijf dat zich richt op al het installatiewerk in de agrarische sector. Door deze samenwerking krijgt u de juiste producten op een betrouwbare wijze geplaatst tegen de juiste prijs!

Waarom is licht belangrijk?
Een juiste lichthoeveelheid en lichtsterkte per dag zorgt bij mens en dier voor een gevoel van welbevinden. Daarnaast is licht van invloed op prestaties en concentratie tijdens het werk. In de landbouw en veeteelt kan licht ook van invloed zijn op de opbrengst van de activiteiten. Met LED verlichting zijn we in staat de lichtcondities naar uw voorkeur te optimaliseren.

Welke voordelen heeft LED verlichting nog meer voor u?
1> Een lager energieverbruik. Dit kan bij toepassing van een 140 Watt FarmLED met 10 branduren per dag oplopen tot 140 Euro per lamp per jaar.
2> U kunt gebruik maken van Energie Investeringsaftrek (EIA). Deze aftrek kan oplopen tot 10% van het investeringsbedrag.
3> De aanschafkosten van FarmLED lampen zijn gelijk aan de traditionele lampen en de levensduur is veel langer: dus ook besparing op afschrijving en vervanging!
4> Gebruikers van FarmLED krijgen punten in het kader van Maatlat Duurzame Veehouderij.

Agrarische toepassingsgebieden FarmLED verlichting
> Stalverlichting
> Magazijnverlichting
> Manegeverlichting
> Terreinverlichting

bron: farmled.nl