Feestelijke opening PLUS Assen

Dalen – De supermarkt van de familie Assen gaat morgen open. Vanavond is er van 19.30 tot 21.30 uur een open huis, zodat belangstellenden een kijkje kunnen nemen in PLUS Assen in Dalen.

De winkel wordt morgenochtend om half negen feestelijk geopend met allerlei activiteiten. Om iedereen te laten kennismaken met het assortiment, kunnen klanten sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Bij aankoop vanaf 25 euro aan boodschappen krijgt de klant elke week een speciale spaarzegel. Na vier weken is de spaarkaart vol en geeft deze recht op een pakket. PLUS Assen Dalen is open van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 20.30 uur.

‘Precies zoals ik wilde’

In twee weken tijd werd de winkel compleet gestript en opnieuw ingericht als PLUS Assen. Door uitbreiding van het pand is er nu een supermarkt van ruim 1250 m2. ‘Het is precies geworden zoals ik wilde’, aldus een tevreden Rik Assen. ‘PLUS biedt een fraai winkelbeeld, er zijn mooie acties en het assortiment is heel breed.’ Hij is trots op de duurzame elementen als de LED verlichting -waarvan de hoeveelheid licht verandert afhankelijk van de drukte in de winkel- en de terugwinning van warmte.

Menu

Wat opvalt zijn de beeldschermen. ‘Op het ene scherm staat allerlei informatie. Dat kan een aanbieding zijn, maar bijvoorbeeld ook informatie over het weer. Verder is er een scherm waarop elke week een nieuw menu en de bereiding ervan is te zien. De ingrediënten en het recept liggen bij dat scherm. Ook opvallend is de digitale prijsweergave op de groenteafdeling. Klanten kunnen ervoor kiezen om producten zelf te scannen. ‘En door de hoeveelheid kassa’s’, vertelt Rik, ‘is er nooit een wachtrij.’

Verder is de servicebalie een nieuw element, net als de slijterij waarin sterke dranken en bijzondere bieren worden verkocht. Rik is heel tevreden: ‘Het winkelcomfort is groot door ruime winkelpaden en we hebben volop parkeerruimte voor de zaak.’

bron: www.coevordenhuisaanhuis.nl