DEC Oisterwijk helpt Stichting Inlooppunt duurzaam te zijn

De huiskamers van stichting het Inlooppunt aan de Kerkstraat in Oisterwijk, ondergingen onlangs een ingrijpende metamorfose. Zo ook de verlichting.

Het interieur werd door de vrijwilligers behoorlijk aangepast met eigentijdse accenten. De activiteiten blijven als vanouds en worden binnenkort weer opgestart, zodat velen er weer een gezellige ochtend of middag kunnen beleven.
Een van de veranderingen is de verlichting. Daarbij is uitgebreid aandacht besteed aan verduurzaming. Hans Pagie hielp bij de keuze van de juiste lampen. Met een financiƫle ondersteuning van DEC Oisterwijk kon de verlichting voor een groot deel door LED lampen worden vervangen. Het Inlooppunt is blij met dit steuntje in de rug, want hiermee kon deze duurzame aanpassing worden gerealiseerd.

DEC Oisterwijk staat voor Duurzame Energie Coƶperatie en is een stichting met enthousiaste vrijwilligers die streven naar een duurzaam Oisterwijk. Dat doen ze door middel van tal van initiatieven ter bevordering van een een toekomstbestendige duurzame leefomgeving. Een van die initiatieven is het RRE verduurzamingsproject, waarmee ook stichting het Inlooppunt Oisterwijk geholpen kon worden.

Wilt u meer weten over DEC Oisterwijk of Stichting Inlooppunt Oisterwijk? Kijk dan op www.dec-oisterwijk.nl of www.inlooppuntoisterwijk.nl

bron: www.oisterwijknieuws.nl