Damesteam Tennisvereniging Ophemert wederom kampioen in de najaarscompetitie

Het was weer een spannende vrijdagavond bij de Tennisvereniging Ophemert bij het spelen van de laatste wedstrijden van de najaarscompetitie. Met 6 teams in de najaarscompetitie, was de vereniging weer goed vertegenwoordigd. Een kleine vereniging met behoorlijk actief spelende leden!

Tot in de late uurtjes was het vrijdagavond spannend of het Damesteam Ophemert 2, 17+ in staat was de vier wedstrijden te winnen; alleen dan waren ze kampioen. Bij de laatste wedstrijd maakten de dames het toch nog spannend. Na een verloren tweede set, moest de supertiebreak uitsluitsel bieden. Gelukkig hielden de dames het hoofd koel en wonnen ze overtuigend.

Ook het Gemengd dubbelteam is in de najaarscompetitie kampioen geworden.

Als vereniging kunnen we alleen maar trots zijn op deze kampioenen!

Tennisvereniging Ophemert is een actieve vereniging met circa 130 leden. De afgelopen jaren heeft de vereniging flink geïnvesteerd in het tenniscomplex. Naast de verbouwing van de kantine, is ook de verlichting verduurzaamd door LED verlichting te installeren. De komende weken worden ook de twee banen voorzien van nieuw kunstgras. Helemaal klaar voor het nieuwe tennisseizoen en klaar voor het verwelkomen van nieuwe leden! Kom gerust eens kijken op maandagavond bij onze Toss avond; we spelen vanaf half 8.

bron: nieuwsbladgeldermalsen.nl