ASR verkoopt parkeergarage IJdock aan Interparking

Ontwikkelaar ASR en Interparking Nederland hebben een koopovereenkomst ondertekend voor de verkoop van parkeergarage IJdock in het centrum van Amsterdam. Parkeergarage IJdock ligt onder het gelijknamige woon- en bedrijvencomplex aan de zuidelijke IJ-oevers in Amsterdam en telt 353 openbare parkeerplaatsen.

De parkeergarage heeft een hoog afwerkingsniveau met onder andere kentekenherkenning en LED verlichting. De parkeergarage ligt op loopafstand van het centraal station en de binnenstad van Amsterdam. Interparking beheerde de parkeergarage al vanaf 1 januari voor ASR Vastgoed Ontwikkeling.

Onlangs opende Interparking parkeervoorziening Markthal in Rotterdam en werd de koopovereenkomst voor parkeervoorziening Tournooiveld te Den Haag getekend. De aankoop van parkeervoorziening IJdock ligt in lijn met de groei die Interparking in Nederland doormaakt.

De Interparking Group, onderdeel van AG Real Estate, exploiteert in negen Europese landen meer dan 700 parkeervoorzieningen en ruim 300.000 parkeerplaatsen. Interparking behoort tot de top-3 van Europese parkeerexploitanten. In Nederland exploiteert Interparking 56 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 22.000 parkeerplaatsen.

bron: www.vastgoedmarkt.nl